Genti Bucuresti

genti bucuresti
Genti Bucuresti, slide image free img

Genti Bucuresti sunt si vor fi intotdeauna un puct de atractie pentru femei . Indragostite de accesoriul lor , doamnele si domnisoarele sunt dispuse sa cheltuie sume considerabile pentru a-si satisface dorinta de a purta accesoriul mult ravnit .

Genti Bucuresti ieftine – Gentile dreptunghiulare

 

Daca sa fim mai corecti din punct de vedere geometric, atunci aceste genti au forma unui paralelipiped. Aceasta tendinta a fost caracteristica pentru sezonul toamna-iarna, insa de aceasta data gentile au culori mai rezervate. Ne plac foarte mult datorita liniilor exacte, care le face sa arate putin sever si in acelasi timp foarte elegant. Este o mini servieta cu secrete, care se va potrivi cu tinute in orice stil. Trebuie sa mentionam si efortul designerilor – acestia au acordat o atentie deosebita si decorului, insa nu mai putin ca in sezonul precedent.

Genti Bucuresti ieftine – „Portmonee” neobisnuite la brau

 

Majoritatea persoanelor aleg lunile de primavara sau de var a pentru a calatori. Natura care invie sub privirile noastre ne cheama sa ne indreptam in cele mai aventuroase calatorii in timpul carora apare intrebarea unde sa pastram lucrurile personale (incepand cu rujul si pana la bani), si sa avem mainile libere, gata doar pentru a face poze si pentru a atinge tot ce este nou si necunoscut.

Designeri au luat in considerare acest lucru si le-au oferit femeilor o optiune foarte interesanta – portmonee la brau. Acestea se deosebesc mult de cele purtate de barbatii businessmani la inceputul anilor 2000.

Genti Bucuresti ieftine – Metalic

genti bucuresti
Genti Bucuresti

Asemenea aurgintiu futuristic s-a dovedit a fi foarte popular in prezentarile designerilor de moda. Multe haine au un luciu metalic, incaltamintea are nuanta argintie, si gentile nu puteau sa nu fie si ele in aceeasi nuanta.

Genti Bucuresti ieftine –  Genti ieftine dragute in miniatura

 

Aceasta este inca o tendinta care vine din sezonul precedent. Si daca toamna si iarna gentile in miniatura semanau mai mult cu copiile gentilor de marime naturala, atunci acestea arata acum ca genti mini adevarate. Multe din ele includ si alte tendinte: lanturi mari, cureluse, manere specifice.

Genti Bucuresti ieftine – Compara ofertele

Si de aceasta data designerii au avut grija de fiecare fashionista in parte. Diversitatea de modele, forme si culori este una uluitoare si cu siguranta nu ne va fi greu sa alegem geanta care sa ne satisfaca din toate punctele de vedere. .

genti bucuresti
Genti Bucuresti
genti bucuresti
Genti Bucuresti
genti bucuresti
Genti Bucuresti

genti bucuresti genti bucuresti genti bucuresti genti bucuresti genti bucuresti genti bucuresti

Genti Bucuresti  este un magazin relativ nou , de nisa ( genti , rucsacuri , posete , clutch-uri ) , un brand in devenire , care isi doreste sa aduca in atentia clientilor lor

Oferim produse create special pentru clientela noastra formata din doamne, domnisoare dar si din reprezentantii sexului masculin.

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, prin intermediul magazinului nostru online cunoscut sub brandul ANA MAG ,  oferim transport gratuit pentru comenzi ce depasesc suma de 300 ron, si plata online cu cardul, securizat prin intermediul aplicatiei Mobilpay .

De asemenea, oferim livrare in maxim 24 – 72 de ore, in functie de dsiponibilitaea produselor comandate, prin cea mai rapida firma de curierat din Romania- FAN CURIER.

 

Pielea este un material obținut prin prelucrarea pielii jupuite de pe animale (bovine, ovine, caprine, porcine, reptile). Până să ajungă la forma finită, produsul trece prin mai multe etape de fabricare. Pielea se întrebuințează la confecționarea articolelor de îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și în tapiserie și marochinărie.

Shopping Cart
Scroll to Top